Lagu Minggu Ini! 29 Juni – 6 Juli 08

1. Broken Sword – Evol Intent, Mayhem & Thinktank

2. Feed The Addiction – Ils

3. Shapeshifter – Celldweller feat. Styles of Beyond

4. One Good Reaseon – Celldweller

5. Barrier Break – Diesel Boy + Kaos

6. You’ll Be Under My Wheels – The Prodigy

7. Supermoves – Overseer

8. You Must Follow – Stratus

9. Tha Mann – Paul Linford and Chris Vrenna

10. Nine Thou (Superstars Remix) – Styles of Beyond

11. We Control – Hyper

12. The Wonders of You – Andy Hunter

———————————————————————————————————-

Hahah… gara2 teringat dengan game Need For Speed, mulai dari yang versi PSX sampe yang buat PC, akhirnya gw dengerin lagi sontrek2 mereka, dan gw demen ama lagu2 di atas. Kebanyakan lagu Techno gitu lah, kecuali lagunya Styles of Beyond. Demam lagu ginian lagi nih… yang menemani gw bersama tugas2 SP yang makin membuat gw gila…

3 Comments

  1. Yeah, gw juga kadang demen ama lagu2nya Need 4 speed. Ga cuman NFS doang, lagu2 yg berhubungan dengan otomotif kan biasanya lagu Techno, gw suka banget tuh…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s